Eigen logo maken gratis

Eigen logo maken gratis

Ben je startende ondernemer, dan heb je ook een eigen kenmerk nodig. Iets waar men je aan kan herkennen, een beeld dat blijft hangen en waar mensen naar terugkeren. Wat je nodig hebt is een pakkend logo!

Eigen logo maken gratisZelf doen

Je eigen logo maken gratis en voor niks, is niet moeilijk. Je kunt zelf thuis beginnen met schetsen. Hangt het af van het product dat je verkoopt hoe het eruit moet zien, of heb je zelf al een idee in je hoofd? Laat je altijd eens inspireren door eens te surfen op het net en verschillende logo’s te bekijken.

Een eigen logo maken gratis, kan natuurlijk via verschillende sites. Je maakt bijvoorbeeld al een ontwerp in Word of Paint, of maakt alleen gebruik van een van de sites om een eigen logo maken gratis mogelijk te maken omdat je als starter nog niet over veel kapitaal beschikt.

Je kan online vaak ook gratis clipart terugvinden die je mag gebruiken voor jouw logo. Zo maakte ik één van mijn eerste logo’s voor Smaakversterkers.eu gewoon met een leuke clipart van een koksmuts!

Samen met anderen

Natuurlijk kun je ervoor kiezen een eigen logo te maken, maar het is leuk om een eigen logo maken gratis te ontwerpen samen met een creatief persoon zodat je een meer eigen ontwerp hebt, dat niet lijkt op een al bestaand logo. Op die manier krijgt je product een professionele uitstraling! Dus een eigen logo maken gratis is niet moeilijk, maar jusit leuk om zo origineel mogelijk voor de dag te komen. Veel succes!